top of page
Vis (prijs per persoon)
€ 20,00 Gegratineerd vispannetje met handgepelde grijze garnalen
€ 20,00 Kabeljauw , prei en champignons, schaaldierensaus
€ 22,00 Grietfilet met seizoensgroenten en currysausje
€ 20,00 Thaise viscurry
€ 20.00 Gebakken zalm, fijne groenten, mousseline
Vlees (prijs per persoon)
€ 18,00 Varkenshaasje
€ 20,00 Kalfsmedaillon
€ 18,00 Parelhoen
€ 20.00 Lamsfilet
​
Deze gerechten worden geserveerd met seizoensgroenten en saus naar keuze :
peperroomsaus
dragonsaus
champignonsaus
mosterdsaus
​
€ 18,00 Orloffgebraad met champignonsaus
€ 18,00 Waterzooi van kip
€ 20,00 Kalfsblanquette
€ 16,00 Vol-au -Vent
Al onze hoofdgerechten kunnen geserveerd worden met aardappelpuree , gratin of kroketten aan € 2,00 p/p
(Al onze prijzen zijn exclusief BTW )
bottom of page