top of page

Vis (prijs per persoon)

€ 20,00     Gegratineerd vispannetje met handgepelde grijze garnalen

€ 20,00     Kabeljauw , prei en champignons, schaaldierensaus

€ 22,00     Grietfilet met seizoensgroenten en currysausje

€ 20,00     Thaise viscurry

€ 20.00     Gebakken zalm, fijne groenten, mousseline

Vlees (prijs per persoon)

€ 18,00     Varkenshaasje

€ 20,00     Kalfsmedaillon

€ 18,00     Parelhoen

€ 20.00     Lamsfilet

​

Deze gerechten worden geserveerd met seizoensgroenten en saus naar keuze : 
peperroomsaus 
dragonsaus 
champignonsaus 
mosterdsaus

 

​

€ 18,00     Orloffgebraad met champignonsaus

€ 18,00     Waterzooi van kip

€ 20,00     Kalfsblanquette

€ 16,00     Vol-au -Vent

Al onze hoofdgerechten kunnen geserveerd worden met aardappelpuree , gratin of kroketten aan € 2,00 p/p 

(Al onze prijzen zijn exclusief BTW )

bottom of page